Vores Produkter

Vores skønne produkter i Shoppen


Vintage-stil, Tøset-lir, Girly-accessories, nyt & brugt.Lige så glad jeg er for tøj, tasker, sko og vintage-stil - lige så glad er jeg for at have det godt og være i velvære med mig selv. Derfor kan du i shoppen også finde gavekurve, the-blandinger, velvære-produkter og sunde snacks.


Løbende afholder jeg events i mit showroom, og oftest er det gratis, men andre gange får jeg besøg af producenter, krea-personer eller andet der gør at det koster lidt at deltage. Derfor kan du også købe billetter til events på min website eller ved at kontakte mig direkte.


Meget af det vintage tøj og tilbehør jeg sælger, indkøber jeg direkte fra producenter i udlandet. Jeg er certificeret forhandler af dametøjsmærket Lindy Bop fra England, som designer skønne vintage/rockabilly inspirerede kjoler og hverdagstøj.


Også det danske mærke Lola Ramona er jeg så beæret over at forhandle. Deres originalitet og skævhed, gør at folk lige kigger en ekstra gang, når du går forbi med en ''Lola''. Lola Ramona er ikke bare sko og tasker - det er en livsstil! ;) Som de selv siger; ''The woman who dies with the most shoes win!''.


Vintage tøj, sko og tilbehør indkøber og håndplukker jeg ved rejser rundt i hele verdenen - Vintage og Rockabilly er min livsstil - så jeg håber at du syntes om mit lille univers.


Du er også altid velkommen til at joine mit lilla univers på Facebook og Instagram. Her er jeg meget hurtigere til at få opdateret omkring events, nye varer o. lign. :)Kh. Frk. Lilla Vintage